Search
Close this search box.

Donaldson TORIT DCE

Donaldson patronske filterske jedinice – sustavi

Donaldson patronske filterske jedinice – sustavi

Kao izumitelj filtarskih sustava s filtarskim patronama, Donaldson Torit® pruža najcjelovitiji raspon sustava filtera s ulošcima koji isplativo povećavaju produktivnost i učinkovitost proizvodnje.

Naši sustavi patronskih filtara dizajnirani su za hvatanje širokog spektra čestica prašine koji mogu inhibirati proizvodna okruženja.

Aplikacije:

Donaldson sustavi vrećastih filtara

Nudimo cjelovitu liniju moćnih sustava vrećastih filtara koji skupljaju prašinu iz proizvodnih procesa. Više od 50 godina sustavi vrećastih filtara koriste se za prikupljanje industrijske prašine, pružajući cijeli niz rješenja od neugodne prašine do ekstremno velikih opterećenja prašinom, dok se sakupljena prašina može vratiti u proizvodni proces, čime se smanjuju gubici u proizvodnji i osigurava čista i zdrava radna okolina. Naši najistaknutiji sustavi vrećastih filtara su Dalamatic®, Unimaster®, Syvac koji održavaju proizvodni proces čistim i neometanim.

Aplikacije:

Donaldson filtarski sustavi za ekstrakciju magle i dima

Napredna tehnologija koja prikuplja submikronske zagađivače – maglu i dimove od obrade metala na CNC strojevima. Donaldson Torit® razvio je široku paletu usisivača koji zaposlenicima osiguravaju čist zrak i čisto radno okruženje, poput čistih podova, radnih površina bez masnoće i neljepljivih površina.

Nakupljena magla i pare iz rashladnih tekućina vraćaju se kao kondenzat u CNC stroj kroz naprednu tehnologiju filtera te se ponovno koriste u daljnjim radnim procesima.

Aplikacije:

Donaldson "ATEX" oprema

Sve po Vašem zahtjevu, konzultirajte nas!!!

Aplikacije: